ΚοινΣΕπ – Cosmedic – Αθήνα

Μία μεγάλη προσπάθεια ξεκινά από σήμερα η Cosmedic, με στόχο κάθε γυναίκα που έζησε την περιπέτεια του καρκίνου του μαστού και βγήκε νικήτρια, να νιώσει και πάλι ολοκληρωμένη και ικανοποιημένη με την εμφάνισή της.

Το ιατρείο προσφέρει την υπηρεσία ιατρικού τατουάζ της θηλής και της θηλαίας άλω δωρεάν σε όλες τις γυναίκες που χρειάζεται  αποκατάσταση της θηλής με μικροχρωματισμό, μετά από καρκίνο μαστού.

H Cosmedic είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση  (ΚοινΣΕΠ) που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2018. Αντικείμενο της, είναι η τεχνική του μικροχρωματισμού, γνωστή και ως  ιατρικό τατουάζ θηλής.

Ιατρικό Τατουάζ – Cosmedic Tattoo

Το ιατρικό τατουάζ αποτελεί ένα πραγματικό στοίχημα για την ομάδα της Cosmedic, μιας και στόχος τους είναι να κάνουν τη μέθοδο ευρύτερα γνωστή στη χώρα μας.

Πρόκειται για επαναχρωματισμό της θηλής και της άλω, μετά από χειρουργείο μαστεκτομής και αποκατάστασης σε γυναίκες που αντιμετώπισαν τον καρκίνο του μαστού.

«Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή είναι πολύ σύντομος και τη διαδικασία θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε χωρίς πόνο. Το αποτέλεσμα κάνει τη γυναίκα που πραγματοποιεί τη εφαρμογή να νιώθει  και πάλι ολόκληρη και τις χαρίζει ξανά ένα χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να είναι και η δικιά μας πληρωμή», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός Νίκος Δημήτρουλας, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας στην παρουσίαση της Cosmedic στους δημοσιογράφους.

Related Post