Αυτές είναι οι αιτίες της κακής σεξουαλικής ζωής

Οι αιτίες της κακής σεξουαλικής ζωής μπήκαν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων οι οποίοι ανακάλυψαν ότι δολοφόνοι του σεξ και του πάθους αποτελούν τα κρύα πόδια των γυναικών, η τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο, αλλά και η ακαταστασία που επικρατεί μέσα στις κρεβατοκάμαρες.

Με αφετηρία ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία ο Δρ Michael Perring, που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ”ερωτική επιθυμία ποικίλλει σημαντικά από άτομο σε άτομο, όπως αναφέρει το iatropedia, αλλά αν έχετε παρατηρήσει αλλαγές στην σεξουαλική σας λειτουργία πρέπει να διερευνηθεί αφού θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι κακής υγείας, λέει ο Δρ Michael Perring, που ειδικεύεται στη σεξουαλική ζωή.

κρύα πόδια ζεστή καρδιά

Όσο παράδοξο και αν φαίνεται ένας απλός τρόπος για την ενίσχυση της λίμπιντο των γυναικών είναι να φορέσουν ένα ζευγάρι κάλτσες.

Σε μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 80% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή, είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία όταν τους επιτράπηκε να φορέσουν κάλτσες, σε σύγκριση με το 50%, που ήταν ξυπόλητες.

Έτσι οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα ζεστά πόδια αποτελούν ένδειξη καλής υγείας και επομένως μπορεί να

καθαριότητα

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέει η παροιμία η οποία απ’ ότι φαίνεται ισχύσει μέχρι κεραίας στο θέμα του σεξ.

Ένα βρώμικο και ακατάστατο υπνοδωμάτιο δεν ενδείκνυται για ρομαντικές περιπτύξεις- και οι ειδικοί αναφέρουν ότι ότι θα μπορούσε να σκοτώσει τη γυναικεία διάθεση.

Σύμφωνα με τον Gert Holstege, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης, ένα ευχάριστο περιβάλλον, με την σωστή θερμοκρασία του δωματίου, τις κάνει κάνει να νιώθει ασφαλές και άνετο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η τηλεόραση σκοτώνει το σεξ

Τα ζευγάρια που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους οι ερωτικές τους συνευρέσεις πέφτουν κατακόρυφα σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν.

Όπως απέδειξε έρευνα που έγινε σε 523 ιταλικά ζευγάρια οι βίαιες ταινίες και τα διάφορα ριάλιτι ήταν οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι πάθους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται όμως κυμαίνεται και σχετική έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΜΑΣ και απέδειξε πως οι εκπομπές που κινούνται στην ορθή πολιτική θέση επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο σε ποσοστό 84%, ενώ μόνο το 16% του δείγματος επηρεάζεται θετικά.

Η ερμηνεία είναι πως η αγριότητα και η πρωτόγονη ουσία της λίμπιντο δεν έχει σχέση με τον πολιτικά ορθό και ξύλινο λόγο. Ο πολιτισμός ως οικοδόμημα εξάλλου, όπως είπε και ο Φρόιντ, καταπιέζει τα ένστικτα και την αγριότητα της σεξουαλικής επιθυμίας.

Αντίστοιχα οι εκπομπές με πιπεράτα σχόλια και οπτική κλειδαρότρυπας όπως και οι εκπομπές ριάλιτι που θα περίμενε κανείς να ρίχνουν την λίμπιντο πολύ περισσότερο, φαίνεται ότι την ανεβάζουν σημαντικά, αφού το 56% απαντά πως επηρεάζεται θετικά.

http://patrasevents.gr

Related Post