Πρόγραμμα Εξασφάλιση Οικογένειας στην Υγεία

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα Εξασφάλιση Οικογένειας; Είναι πολύ απλό! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πληρώνετε τα μηνιαία σας ασφάλιστρα και το πρόγραμμα θα καταβάλει το αφορολόγητο ασφαλιστικό ποσό στους δικαιούχους σας μέσα σε 24 ώρες. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε: φόρο κληρονομιάς, δάνεια, σπουδές ή για τα τρέχοντα έξοδα.

Πώς να κάνετε αίτηση; Είναι πολύ εύκολο. Απλώς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Όλη η διαδικασία γίνεται μέσω τηλεφώνου, επομένως δεν χρειάζεται να ορίσουμε κάποιο ραντεβού από κοντά. Δεν θα σας κάνουμε ερωτήσεις ιατρικού ιστορικού ούτε θα υποβληθείτε σε ιατρικές εξετάσεις κατά την αίτηση ασφάλισης. Απλά δώστε μας τα στοιχεία σας και θα ασφαλιστείτε άμεσα.

Το πρόγραμμα Εξασφάλιση Οικογένειας παρέχεται από τη 4Life Direct, η οποία αποτελεί μέρος του ομίλου 4Life International που προσφέρει απλή και ποιοτική ασφάλιση απευθείας στους πελάτες μας μέσω τηλεφώνου σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα συμβόλαια που προσφέρουμε είναι από τα πιο απλά και προσιτά στην Ελλάδα. Από το 2008, ο όμιλος 4Life International έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από δύο εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη, νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν οικονομική ασφάλεια στην οικογένειά τους.

Related Post