Υγιές Χαμόγελο για όλη την Οικογένεια

images

Οι περισσότεροι γονείς συμφωνούν ότι το πιο όμορφο δώρο για κάθε γονέα είναι το γέλιο των παιδιών του. Όχι μόνο γιατί μας γεμίζει χαρά, αλλά επειδή ένα μεγάλο, πλατύ χαμόγελο είναι σημάδι υγείας και ευεξίας. Και φυσικά, η καλή υγεία του στόματος συμβάλλει καθοριστικά στο να δείχνουμε και να νιώθουμε καλά.

Όμως σύμφωνα με έρευνες σχετικές με τη στοματική υγεία των Ελλήνων, το 60% των παιδιών ηλικίας πέντε ετών και το 99,3% των ενηλίκων μεταξύ 35-44 ετών έχουν τερηδόνα, ενώ το 69,1% των 12χρονων υποφέρει από ουλίτιδα και πέτρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 84,9% των νηπίων, το 41% των παιδιών 12 ετών και το 39,1% των εφήβων δεν έχει κάνει ποτέ Φθορίωση.

Τώρα, όμως η MetLife φέρνει καλά νέα στην οικογένειά μας! Γιατί σε συνεργασία με το πανελλαδικό δίκτυο οδοντιάτρων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, δημιούργησε ένα σύγχρονο πρόγραμμα για την υγεία των δοντιών που μπορεί να καλύψει όλη την οικογένεια:



Το Dental Care.

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα οδοντιατρικής φροντίδας για όλη την οικογένεια, το οποίο παρέχει 80% κάλυψη των οδοντιατρικών εξόδων για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων, μόνο από €15/μήνα.

Το πρόγραμμα οδοντιατρικής φροντίδας Dental Care παρέχει στην οικογένειά σας:

Κάλυψη του συνόλου των οδοντιατρικών πράξεων, όπως σφράγισμα, λεύκανση, εξαγωγή δοντιών, ορθοδοντικές θεραπείες (σιδεράκια), ακτινογραφίες και χειρουργικές πράξεις.

Δωρεάν έναν οδοντιατρικό και έναν ορθοδοντικό έλεγχο, έναν καθαρισμό δοντιών και ένα σφράγισμα, κάθε χρόνο.

• Μία δωρεάν επίσκεψη, ετησίως, σε γιατρό του Δικτύου, για την άμεση αντιμετώπιση ενός επώδυνου περιστατικού.

Δυνατότητα κάλυψης και για τα παιδιά, με προνομιακά ασφάλιστρα.

Ευρύ Δίκτυο συνεργαζόμενων Γιατρών και Οδοντιατρικών Κέντρων πανελλαδικά, με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Συντονιστικό Κέντρο που αναλαμβάνει το συντονισμό των ραντεβού μας, εύκολα και γρήγορα.

Γρήγορη έναρξη της κάλυψης, από την έναρξη ισχύος του προγράμματος.

• Δυνατότητα κάλυψης για εσάς και τα μέλη της οικογενείας που επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καινοτόμο Πρόγραμμα Οδοντιατρικής Φροντίδας Dental Care και για να μάθετε πώς μπορεί να επωφεληθεί και η δική σας οικογένεια, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο careforyou.gr/dentalcare
.

Για να εξασφαλίζετε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τη φροντίδα και το χαμόγελο που σας αξίζει!

Related Post